Smeeroliefabrieken

De smeeroliefabrieken van Q8Oils bevinden zich in België, Italië, Engeland en Zweden. De vestiging in Zweden maakt deel uit van de OKQ8 joint venture en wordt als een afzonderlijk bedrijf gerund.


Iedere vestiging voldoet aan alle plaatselijke voorschriften op het vlak van veiligheid, beveiliging, gezondheid en milieu.Smeeroliefabriek Antwerpen (België)

De smeeroliefabriek van Q8Oils in Antwerpen ligt langs de Schelde, waardoor de grondstoffen per schip of per schuit kunnen worden aangevoerd.

 

 De smeermiddelen worden in bulk of in houders met een inhoud van 1 tot 1.000 liter verkocht.


Alle grondstoffen en smeermiddelen worden door de Quality-afdeling van Q8Oils gecontroleerd. De smeeroliefabriek is ISO 9001-gecertificeerd voor de productie van smeermiddelen. Momenteel wordt een belangrijk investeringsprogramma uitgevoerd om de fabriek te renoveren en uit te breiden, zodat er nog beter op de groeiende marktvraag kan worden ingespeeld.


 

 Smeeroliefabriek van Viguzzolo (Italië)

Deze fabriek ligt vlak bij Castellar Guidobono, een dorp ten zuiden van Milaan. In deze vestiging beschikt Q8Oils over vulinstallaties voor kleine verpakkingen. Van daaruit worden producten van de merken Q8, Roloil en Q8 Marine aan klanten in Italië en het hele gebied rond de Middellandse Zee geleverd.


Dankzij de flexibiliteit en de bijzonder hoge productie- en vulcapaciteit van de vestiging kan Q8Oils daar een uitgebreid assortiment producten maken die zelfs aan de meest gespecialiseerde behoeften van de klanten voldoen.


Naast de algemene meng zone zijn er gespecialiseerde menginstallaties beschikbaar, waar oplosbare vloeistoffen voor metaalbewerking en vetten worden geproduceerd. In het laboratorium wordt over de kwaliteit van de producten gewaakt en worden producten ontwikkeld.Kuwait petroleum international

Kuwait Petroleum International, dat bekend is onder de merknaam Q8, houdt zich bezig met de raffinage en de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en andere afgeleide aardolieproducten buiten Koeweit. De onderneming is vooral actief in Europa en in het Verre Oosten.

 

Meer info

 

Missie

De missie van Q8Oils bestaat erin om stabiele, gevarieerde, rendabele en duurzame activiteiten op de smeermiddelenmarkt in stand te houden en uit te breiden. Deze activiteiten leveren een aantrekkelijke opbrengst op voor onze aandeelhouders

  

Meer info

 

Vind aanbevolen olie

Kom snel te weten welk type olie u nodig hebt voor uw automotive toepassing. De aanbevolen olie zal aan de hoogste normen voldoen en kan het brandstofverbruik drukken en de levensduur van uw voertuig verlengen.

  

 

Meer info