R&D

Nieuwe productontwikkeling vormt het hart van de activiteiten van Q8Oils.


Er werd daarom een Research & Development-programma opgesteld dat continue technologische innovatie kan verzekeren. Op basis van de feedback van klanten, constructeurs en leveranciers combineren de leden van het team wetenschappers, chemici en producttoepassingsingenieurs van Q8Oils hun uitgebreide kennis over smeermiddelen om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen.


Q8Oils verleent service met een meerwaarde –inclusief analyse en monitoring van olie. Op basis van de oliestalen van klanten stellen de wetenschappers een verslag op en doen ze aanbevelingen, dieper e-mail naar de betreffende klanten worden gestuurd. Op die manier kunnen de klanten online de toestand van de olie in hun fleet of machines opvolgen en historische trends traceren.


Het Research & Development-team verstrekt ook belangrijke informatie over veiligheid, beveiliging, gezondheid en milieu en verleent advies over alle aspecten van productie, producttoepassingen en kwaliteitscontrole.

Kuwait petroleum international

Kuwait Petroleum International, dat bekend is onder de merknaam Q8, houdt zich bezig met de raffinage en de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en andere afgeleide aardolieproducten buiten Koeweit. De onderneming is vooral actief in Europa en in het Verre Oosten.

 

Meer info

 

Missie

De missie van Q8Oils bestaat erin om stabiele, gevarieerde, rendabele en duurzame activiteiten op de smeermiddelenmarkt in stand te houden en uit te breiden. Deze activiteiten leveren een aantrekkelijke opbrengst op voor onze aandeelhouders

  

Meer info

 

Vind aanbevolen olie

Kom snel te weten welk type olie u nodig hebt voor uw automotive toepassing. De aanbevolen olie zal aan de hoogste normen voldoen en kan het brandstofverbruik drukken en de levensduur van uw voertuig verlengen.

  

 

Meer info