Nieuws

Bespaar tijd en geld dankzij de innovatieve Q8Oils Lube Shuttle vetpatronen.

 

 

 

In een economisch moeilijke periode waarbij er sterk aandacht wordt besteed aan tijds- en geldbesparing, introduceert Q8Oils de innovatieve Q8Oils Lube Shuttle vetpatronen.

 

Tijdsbesparing: de Q8Oils Lube Shuttle patroon is in een handomdraai te gebruiken. Schroefdop losdraaien, vetpatroon inschroeven en smeren. Het vetniveau en productbenaming zijn steeds duidelijk zichtbaar en in een oogopslag te controleren. Vetpatroon leeg? Snel uitschroeven en een nieuwe patroon er terug in. Dit allemaal zonder extra gereedschap en met schone handen.

Geldbesparing door optimaal gebruik van al het smeervet in de Lube Shuttle patroon. Door het vacuümsysteem en geen fysisch contact tussen pomp en vet blijft er nagenoeg geen smeervet over in ieder Lube Shuttle patroon. Per doos van 24 stuks geeft dit een winst van bijna 2 volle Lube Shuttle patronen in vergelijking met een doos standaard vetpatronen.

 

Ons Q8Oils Lube Shuttle aanbod per doos van 24 stuks :

Q8 Rembrandt EP 2 - 101710301954

Q8 Rubens WB/b - 101730401954

Q8 Multi LCX 2 - 101719101954

 

Lube Shuttle grease gun:

Q8 Lube Shuttle – 101900508064

 

 

 

 

 

 

Kuwait petroleum international

Kuwait Petroleum International, dat bekend is onder de merknaam Q8, houdt zich bezig met de raffinage en de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en andere afgeleide aardolieproducten buiten Koeweit. De onderneming is vooral actief in Europa en in het Verre Oosten.

 

Meer info

 

Missie

De missie van Q8Oils bestaat erin om stabiele, gevarieerde, rendabele en duurzame activiteiten op de smeermiddelenmarkt in stand te houden en uit te breiden. Deze activiteiten leveren een aantrekkelijke opbrengst op voor onze aandeelhouders

  

Meer info

 

Vind aanbevolen olie

Kom snel te weten welk type olie u nodig hebt voor uw automotive toepassing. De aanbevolen olie zal aan de hoogste normen voldoen en kan het brandstofverbruik drukken en de levensduur van uw voertuig verlengen.

  

 

Meer info