Klantendienst

De klantendienstafdelingen van Q8Oils in ieder land verlenen een doeltreffende en flexibele dienst waarbij uw behoeften centraal staan. Ze werken nauw samen met klanten om de beste oplossing te vinden en combineren daarbij engagement en verantwoordelijkheid met een sterke technische kennis.


De teams van onzeklantendiensten werken als een brandpunt, vanaf het moment dat de bestelling wordt aanvaard tot op het moment dat het product wordt geleverd, zodat u op een snelle en betrouwbare manier alle informatie die u nodig hebt, bij één bron kunt halen.


Gelieve hier te klikken voor de contactgegevens van de afdeling van de klantendienst in uw land.

Kuwait petroleum international

Kuwait Petroleum International, dat bekend is onder de merknaam Q8, houdt zich bezig met de raffinage en de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en andere afgeleide aardolieproducten buiten Koeweit. De onderneming is vooral actief in Europa en in het Verre Oosten.

 

Meer info

 

Missie

De missie van Q8Oils bestaat erin om stabiele, gevarieerde, rendabele en duurzame activiteiten op de smeermiddelenmarkt in stand te houden en uit te breiden. Deze activiteiten leveren een aantrekkelijke opbrengst op voor onze aandeelhouders

  

Meer info

 

Vind aanbevolen olie

Kom snel te weten welk type olie u nodig hebt voor uw automotive toepassing. De aanbevolen olie zal aan de hoogste normen voldoen en kan het brandstofverbruik drukken en de levensduur van uw voertuig verlengen.

  

 

Meer info