Industrial consultancy

Iedere constructeur en iedere klant heeft zijn eigen individuele behoeften. Dat is de reden waarom Q8Oils een consultancy dienst aanbiedt. Een van onze consultants zal met u samenwerken met de bedoeling om een duidelijk inzicht te krijgen in uw commerciële eisen. Op basis daarvan zal hij de meest geschikte oplossing voorstellen. Onze consultants hebben vele jaren ervaring in verschillende industriële sectoren en beschikken over de nodige grondige kennis en know-how om u te helpen om uw doelstellingen te realiseren.


Neem nu contact op met een consultant van Q8Oils om te bekijken hoe we u kunnen helpen.
Kuwait petroleum international

Kuwait Petroleum International, dat bekend is onder de merknaam Q8, houdt zich bezig met de raffinage en de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en andere afgeleide aardolieproducten buiten Koeweit. De onderneming is vooral actief in Europa en in het Verre Oosten.

 

Meer info

 

Missie

De missie van Q8Oils bestaat erin om stabiele, gevarieerde, rendabele en duurzame activiteiten op de smeermiddelenmarkt in stand te houden en uit te breiden. Deze activiteiten leveren een aantrekkelijke opbrengst op voor onze aandeelhouders

  

Meer info

 

Vind aanbevolen olie

Kom snel te weten welk type olie u nodig hebt voor uw automotive toepassing. De aanbevolen olie zal aan de hoogste normen voldoen en kan het brandstofverbruik drukken en de levensduur van uw voertuig verlengen.

  

 

Meer info