Andere

Naast onze activiteiten in verband met oliën en smeermiddelen verleent Q8 de volgende diensten:

 • Dieselbrandstof: onze International Diesel Service biedt internationale transportbedrijven een specifieke brandstofdienst op basis van een veilige tankkaart waarmee in een netwerk van meer dan 600 servicestations overal in Europa kan worden betaald.
  www.ids.q8.com
 • Bulkbrandstoffen: onze Direct-afdeling levert bulkbrandstoffen, bitumen, lpg en andere aardolieproducten voornamelijk aan grote organisaties in alle landen waar Q8 actief is.
  http://www.q8.com
 • Vliegtuigbrandstoffen: Q8Aviation levert vliegtuigbrandstof aan luchtvaartmaatschappijen in internationale en regionale luchthavens overal in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.
  www.q8aviation.com
 • Brandstoffen en smeermiddelen voor automobilisten en gebruikers van fleetvoertuigen worden via het netwerk van servicestations van Q8 in België, Luxemburg, Nederland, Italië, Denemarken en Zweden verkocht. Onze klanten kunnen daarbij gebruikmaken van onze Liberty getrouwheidskaart.
  www.q8.com

 

Kuwait petroleum international

Kuwait Petroleum International, dat bekend is onder de merknaam Q8, houdt zich bezig met de raffinage en de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en andere afgeleide aardolieproducten buiten Koeweit. De onderneming is vooral actief in Europa en in het Verre Oosten.

 

Meer info

 

Missie

De missie van Q8Oils bestaat erin om stabiele, gevarieerde, rendabele en duurzame activiteiten op de smeermiddelenmarkt in stand te houden en uit te breiden. Deze activiteiten leveren een aantrekkelijke opbrengst op voor onze aandeelhouders

  

Meer info

 

Vind aanbevolen olie

Kom snel te weten welk type olie u nodig hebt voor uw automotive toepassing. De aanbevolen olie zal aan de hoogste normen voldoen en kan het brandstofverbruik drukken en de levensduur van uw voertuig verlengen.

  

 

Meer info